Wat doe ik als mijn rit verkeerd geclassificeerd is ?

Om ons snel en makkelijk feedback te geven kun je de verkeerd geclassificeerde rit rapporteren. Ga hiervoor naar de ‘  inBeweging’-pagina in de app en klik op de dag van deze rit. Klik dan op Rapporteer Probleem.  In het volgende menu kun je ons ten allen tijden feedback geven over de ritten die je gemaakt hebt.  Is je rit helemaal niet geregistreerd? Stuur ons dan een e-mailbericht via utrecht@inbeweging.eu.

Nog help nodig Contact Contact