Hoe verdien ik punten?

Hoe verdien ik punten in het inBeweging programma:

1
Download als eerste TimesUpp via de App store (Apple) of Google Play Store
2
Installeer TimesUpp en vul uw woon- en werk (studie) locatie in. Zorg wel dat u dit correct invult (dus straat, naam plus huisnummer) anders kan het zijn dat de puntenregistratie niet optimaal werkt.
3
Meld u nu aan via de inBeweging-knop in het menu, vul de startenquête in en stel uw doel. U ontvangt een e-mail zodra u kunt starten.
4
Kom in beweging! Stap op de fiets of e-bike en ga de uitdaging aan!
5
Nadat u uw eerste rit hebt gemaakt, check uw punten op inBeweging.eu (www.inBeweging.eu).
6
Of check uw punten op de site utrecht.inbeweging.eu onder Mijn score.

Nog help nodig Contact Contact